Tel: 08-749 57 28 · E-post: info@mattleasing.se
Söderbergs Mattleasing
  • Entrémattor

  • Receptionsmattor

  • Säkerhetsmattor

  • Mattor för event

  • Passagemattor

    Vi kommer ut till er och hjälper till att hitta dom rätta lösningarna.

  • Vårt Team är redo för ditt företag

    Vi håller god service till alla, stora som små.

Våra mattor

Våra mattor består av hårdtvistad nylonfiber lugg med nitrilgummi baksida, dom är 100 % återvinningsbara och brandsäkra.

Läs mer

Hyrsidan

Hyr Söderbergs Mattor!

Varför skall man välja en tvättbar Hyrmatta som reducerar smuts i lokalerna? Vi som lever på den norra delen på jordklotet vet alltför väl vad snö, regn och rusk är. Smuts som sand och grus fastnar på skorna och följer med i lokalerna. Det kostar stora pengar att städa upp och sliter onödigt på golven. Alla våra torkmattor samlar effektivt upp det mesta av smutsen och du behöver inte städa så ofta. Torkmattor skall finnas i entrén året om, då ser det rent och fräscht ut på golven hela tiden.

Var ska Hyrmattorna placeras?

I varje entré med en torkmatta kan man se att vätan och finare smuts sugs upp på ett effektivtsätt. Med andra ord bör man se till att man har en torkmatta vid varje ytterdörr. Mattorna finns i varierande färger och storlekar. En matta är ett välkomnande och är alltid uppskattat av besökaren

Hur fungerar mattorna?

Några steg på mattan är allt som behövs för att reducera mer än 3/4 delar av all smuts som kommer in i byggnaden. Våra mattor är antistatiska vilket gör att man slipper obehagliga stötar. En förutsättning för att mattorna skall fungera är att den byts ut mot en ren innan mattan är mättad av grus och smuts. Hur ofta mattan skall bytas beror på din miljö. Vi hjälper dig gärna att beräkna bytesfrekvensen.

Mattan tvättas sen i vårt miljöanpassade tvätteri där endast vatten och miljövänligt tvättmedel används.

Hyrsidan

Varför skall man välja en tvättbar Hyrmatta som reducerar smuts i lokalerna?

Läs mer

Köpsidan

Logomatttor är det perfekta valet för entréer och receptioner.

Läs mer

Om våra mattor

Vi har alla slags mattor till alla behov - tom röda mattan!

Läs mer